ДИАГНОСТИКА РЕЗЕРВА ПСИХИЧЕСКОГО ЗДОРОВЬЯ ПРИ ОТБОРЕ ПРЕТЕНДЕНТОВ В ОПЕРАТИВНЫЙ ПЕРСОНАЛ АЭС - Долганов, А. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (2) (1996): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Резерв психiчного здоров‘я розглядається як показник стабiльностi психiчного здоров‘я людини по вiдношенню до розвитку предхворобливих розладiв. Висновки про стан резерву психiчного здоров‘я вiдзеркалють кiлькiснi та якiснi характеристики вирогiдних змiн стану психiчного здоров‘я. Використання критерiю резерва психiчного здоров‘я дозволило полiпшити якiсть вiдбору оперативного персоналу.