К КОНЦЕПЦИИ ПОЛЯ ПСИХИЧЕСКОГО - Чуприков, А. П.; Пилягина, Г. Я. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Сформульована гiпотеза, де психiчне розглядаэться як одна з форм поля, адекватного електромагнiтному та гравiтацiйному. Поле психiчного може iснувати як в формi квантованого, так i непереривного простору. Викладена концепцiя розглядається як пiдгрунта до пошуку нових форм роботи з психiчно хворими