ИЗОБРЕТАТЕЛЬСКАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ КАК РАЗДЕЛ ПОСТДИПЛОМНОЙ ПОДГОТОВКИ ПСИХИАТРОВ-НАРКОЛОГОВ - Сосин, И. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (2) (1996): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На конкретних прикладах оригiнальних рiшень терапевтичних задач в психiатрii i наркологii показан шлях творчого процесу вiд вибору направлення наукового пошуку, формулювання iдеi, визначення новизни та ii реалiзацii до винаходу або патенту. Показана результативнiсть наукового напрямку кафедри наркологii (24 винаходи) та педагогiчного процесу, зорiентованого на стимулювання творчоi дiяльностi лiкарiв.