СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ И ЭПИДЕМИОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПРОБЛЕМЫ БОЛЕЗНЕЙ, ПЕРЕДАЮЩИХСЯ ПОЛОВЫМ ПУТЕМ, И СПИДа - Проценко, Т. В.; Назим, В. Г.; Кузнецова, В. Г.; Сухов, В. М.; Третьякова, З. Ф. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Проведено анзлiз соцiально-епiдемiологiчних та соцiально-психологiчних аспектiв хворiб, якi передаються статевим шляхом, та СНIДу. Знайденi характернi особливостi формування таких осередкiв в умовах великого промислового регiону.