О СОВРЕМЕННЫХ ПОДХОДАХ К ОЦЕНКЕ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ НА КАФЕДРЕ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ - Абрамов, Владимир Андреевич; Ряполова, Татьяна Леонидовна; Абрамов, Алексей Владимирович; Бурцев, А. К.; Лебедев, Д. С.; Вольтфогель, А. Л.; Выговская, Е. М.; Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (3) (1997): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Викладена органiзацiйна структура учбового процесу та тестового iспиту на кафедрi психiатрii та медичноi психологii, що вiдповiдає сучасним вимогам програмно-цiльового керування якiстю пiдготовки спецiалiстiв. Порiвняння результатiв тестового iспиту з психiатрii серед студентiв у 1995-1996 та 1996-1997 уч. роках продемонструвало доцiльнiсть використання новоi методики гiстографiчного аналiзу для полiпшення якостi оцiнкi дiйсноi пiдготовки студентiв до iспиту