ОБЩЕСТВЕННО ОПАСНЫЕ ДЕЙСТВИЯ ПРИ ШИЗОФРЕНИИ В СОЧЕТАНИИИ С САХАРНЫМ ДИАБЕТОМ, БРОНХИАЛЬНОЙ АСТМОЙ И СКРЫТОЙ ЭПИЛЕПТИЧЕСКОЙ ПРЕДРАСПОЛОЖЕННОСТЬЮ - Абрамов, Алексей Владимирович; Двирский, А. А.; Лучко, О. Н.; Михайлова, Е. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (3) (1997): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
З метою пошуку генетичних маркерiв, характерних для хворих шизофренiею, здiйснивших правопорушення проведено iх аналiз в групах158 хворих шизофренiею, в поеднаннi з цукровим дiебетом, 157 хворих шизофренiею, котрi поеднувались з бронхiальною астмою I163 хворих шизофренiею iз скритною епiлепсiею, котра виявлялась епiлептичнимi припадками в час iнсулiнотерапii. Типологiя небеспечних дiй зночно вiдрiзнялась у вивчальних групах хворих шизофренiею. Одержанi результати можуть бути викорастанi для профiлактики правопорушень у хворих шизофренiею