КЛИНИКА, ДИАГНОСТИКА ДЕПРЕССИВНО-ДИСТИМИЧЕСКИХ НЕВРОЗОПОДОБНЫХ СОСТОЯНИЙ РЕЗИДУАЛЬНО-ОРГАНИЧЕСКОГО ГЕНЕЗА У ДЕТЕЙ И ПОДРОСТКОВ - Кузнецов, В. Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Представлено опис клiнiки депресивно-дистимiчних неврозоподiбних станiв у 46 пацiєнтiв у вiцi 8-15 рокiв, що мали гiпоталамiчну резидуально-органiчну недостатнiсть. Вiдмiченi критерii диференцiальноi дiагностики i параклiнiчних дослiджень афективних розладiв непсихотичного рiвня у дiтей i пiдлiткiв з церебральною резидуально-органiчною недостатнiстю.