КЛИНИКО-ЭПИДЕМИОЛОГИЧЕСКИЕ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ СОСТОЯНИЙ ПСИХИЧЕСКОЙ ДЕЗАДАПТАЦИИ - Лебедев, Д. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (3) (1997): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Клiнiко-епiдемiологiчне дослiдження станiв психiчноi дезадаптацii серед 1864 робiтникiв великого машинобудiвного пiдприємства дозволило одержати показники дiйсноi поширеностi цих станiв, ii залежнiсть вiд вiку, статi, професii та стажу роботи на пiдприємствi. Уточнена роль рiзноманiтних чинникiв ризику виникнення цих станiв, психологiчнi механiзми iх формування.