ФАРМАКОЛОГИЧЕСКАЯ КОРРЕКЦИЯ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Битенская, А. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Обгрунтовується придатнiсть та переваги застосування aктопротекторiв i низьких доз транквiлiзаторiв у лiкуваннi психопатологiчних симптомiв i синдромiв невротичного рiвня реагування. Проведене порiвняльне дослiдження ефективностi монотерапiї транквiлiзатором гiдазепамом та комбiнованоi терапiї низькими дозами транквiлiзатора гiдазепама з актопротектором iзотiобарбамiном при невротичних разладах. Доведена бiльш висока корекцiйна спроможнiсть комбiнованої терапiї, що обумовлює доцiльнiсть застосування її у клiнiчнiй практицi лiкувальних установ