КЛИНИКО-СОЦИАЛЬНЫЕ АСПЕКТЫ КРИМИНОГЕННОЙ АКТИВНОСТИ ПСИХИЧЕСКИ БОЛЬНЫХ - Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Одержанi данi свiдчать про певний тропiзм до асоцiального образу життя та здiйснення суспiльно-небезпечних дiй одних психопатологiчних синдромiв та про деяку iнтактнiсть у цьому вiдношеннi iнших