КЛИНИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ДЕПРЕССИЙ ПОЗДНЕГО ВОЗРАСТА - Мишиев, В. Д. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (3) (1997): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Дслiджено 82 хворих iз депреciями пiзнього вiку. Дослiдження проводилось у Киiвському мiському психiатрiчному дiспансерi. Проведено вивчення спiввiдношення мiж рiзними типами депресiй похилого вiку. Вивченi клiнiко-психопатологiчнi особливостi кожного iз цих типiв. Надається стисла клiнiчна характеристика, данi о преморбiдних особливостях характеру людин i спадковоi навантаженостi