НЕКОТОРЫЕ КЛИНИКО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЛИЦ С ХРОНИЧЕСКОЙ ПОЧЕЧНОЙ НЕДОСТАТОЧНОСТЬЮ, НАХОДЯЩИХСЯ НА ЛЕЧЕНИИ ЭКСТРАКОРПОРАЛЬНЫМ ГЕМОДИАЛИЗОМ - Бурцев, А. К.; Выговская, Е. М.; Копайло, М. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (3) (1997): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
За допомогою тесту Мiнi-Мульт та опитувальника до визначення типу вiдношення для захворювання обстежено 36 хворих. Дослiдженi особливостi внутрiшньоi картини хвороби та особистiсних патернiв дезадаптацii на ii клiнiчному та субклiнiчному рiвнях