ПРИНЦИПЫ СУДЕБНО-ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ - Первомайский, В. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Сформульовано десять принципiв судово-психiатричноi експертизи. Показано iх методологiчне та методичне значення. Застосування цих принципiв дозволить уникнути протирiч мiж законом, наукою i практикою