К ПРОБЛЕМЕ ПОСТШИЗОФРЕНИЧЕСКИХ ДЕПРЕССИЙ - Чайка, Ю. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Вiдображена динамiка становления та розвитку проблеми пiсляшизофренiчних депресiй. 0кресленнi можливi чинники розвитку цього симптомокомплексу. Проаналiзованi рiзноманiнтнi синдромологiчнi та нозологiчнi гiпотези цiєї проблеми. Вказано на рiзнi напрямки в подальшiй розробцi проблеми пiсляшизофренiчних депресiй