ЭВОЛЮЦИЯ ВОЗЗРЕНИЙ И КЛИНИКО - ГЕНЕТИЧЕСКИЙ АСПЕКТ ШИЗОФРЕНИИ, СОЧЕТАЮЩЕЙСЯ С АЛКОГОЛЬНЫМ ДЕЛИРИЕМ И ДРУГИМИ АЛКОГОЛЬНЫМИ ПСИХОЗАМИ - Двирский, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В огляді проведений аналіз проблеми сполучення шизофренії з алкогольним делiрiем та іншими алкогольними психозами. Проаналізовані матеріали власних спостережень, що перевищують загальну чисельність цих хворих на шизофренію, описаних у літературі. Серед 113 хворих на шизофренію з алкогольним делiрiем та іншими алкогольними психозами вивчена структура різноманітних сполучення цих психозів.