ЭМОЦИОНАЛЬНО-СТРЕССОВАЯ МЕТОДИКА «ДИНАМИЧЕСКОЙ АКТИВИЗАЦИИ ХОЛИСТИЧЕСКОГО ОТРЕАГИРОВАНИЯ» В ТЕРАПИИ ДЕПРЕССИВНЫХ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Чучук, О. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На матерiалi 36 хворих з депресивними невротичними розладами була дослiджена ефективнiсть застосування емоцiйно-стресової методики «динамiчної активацiї холiстичного вiдреагування» заснованої на технiках регульованного циркулярного дихання та динамiчної роботи з переживаннями. Отриманi результати свiдчать про ефективнiсть даної методики у выпадках з тривалим перебiгом депресивних невротичних розладiв.