КЛИНИЧЕСКИЕ ПОКАЗАНИЯ К ПРИМЕНЕНИЮ НОВОГО СЕРОТОНИНЕРГИЧЕСКОГО АНТИДЕПРЕССАНТА - ЗОЛОФТ (СЕРТРАЛИН) - Мишиев, В. Д. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На пiдставi власного досвiда використання золофта для лiкування 49 хворих з рiзними типами депресiй автори приводять докладну характеристику його клiнiчноi ефективнiстi. При цьому кожна клiнiчна група докладно змальовується, вiдокремлюються клiнiчнi особливостi, характернi кожнiй групi. Приводяться данi використання золофта як при невротичних варiантах депресiй, так i при психотичних депресiях. Докладно змальовується засiб вживання золофту, дози, що використовуються, можливiсть поєднання з iншими психотропними препаратами.