КЛИНИКО-СТАТИСТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ СЛУЧАЕВ СМЕРТИ БОЛЬНЫХ АЛКОГОЛЬНЫМИ ПСИХОЗАМИ В ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ БОЛЬНИЦЕ - Пензев, Н. Д. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Представлено клiнiко-статистичний аналiз причин смертi 59 хворих алкогольними психозами в вiцi 31-70 рокiв, що померли в обласнiй психiатрiчнiй лiкарнi. Визначенi деякi прогностично найбiльш неблагосприятливi симптоми та заходи, спрямованi на зниження смертностi.