О ПОВТОРНЫХ ОБЩЕСТВЕННО ОПАСНЫХ ДЕЙСТВИЯХ ПСИХИЧЕСКИ БОЛЬНЫХ - Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Отримованi данi пiдтвердили необхiднiсть розробки дiференцiйованих лiкувально-реабiлiтацiйних програм з урахуванням провiдного психопатологiчного сiндрому. Вивчення повторних СНД на рiзних етапах суспiльного розвитку дозволило вситановити найбiльш слабкi ланки у низцi профiлактичних заходiв, спрямованих на iх запобiгання, видiлити найбiльш небезпечний контiнгент хворих та обгрунтувати основнi аспекти примусових заходiв медичного характеру у вiдношеннi до них