АНАЛИЗ СУИЦИДАЛЬНОЙ АКТИВНОСТИ СОТРУДНИКОВ ОРГАНОВ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (5) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті проведений аналіз причин аутоагресивної поведінки співробітниками органів внутрішніх справ великого промислового регіону за останні 12 років. Відзначене значне зростання числа самогубств. Вивчені засоби і мотиви суiцидальної поведінки. Виявлена пряма залежність між частотою суiцидiв та часом року і днями тиждня. Проведена спроба прогнозування суiцидальної поведінки співробітників органів внутрішніх справ на етапі проходження військово-лікарської комісії при надходженні на роботу. Узагальнені групові чинники суiцидального ризику. Зроблені висновки, що аутоагресивна поведінка серед співробітників міліції залежить не від особливостей військової служби, а від тих самих чинників що і у громадянського населення