МЕДИКО-СОЦИАЛЬНЫЕ, ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ И СОЦИАЛЬНОПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ИССЛЕДОВАНИЯ СЕКСУАЛЬНОСТИ В ФОРМИРОВАНИИ СИСТЕМНОЙ КОНЦЕПЦИИ СЕКСОЛОГИИ - Чугунов, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті показано, що сутнiсть сучасної системной концепції сексології обумовлена інтеграцією результатів медико-соціальних, психолого-педагогічних та соціально-психологічних досліджень сексуальності. Наведено, як вивчалися соціальні аспекти сексуальності і у якому вигляді предстают дослідження її психолого-педагогічних та соціально-психологічних аспектів. Розкритi тенденції і основна проблематика медико-соціальних, психолого-педагогічних та соціальнопсихологічних досліджень сексуальності.