КЛИНИКО-СТАТИСТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ СТРУКТУРЫ И РЕГИСТРА ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ У СОТРУДНИКОВ ОВД - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 2 (6) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проведений аналiз дозволив встановити особливостi клiничних проявiв психiчних розладiв у спiвробiтникiв органiв внутрiшнiх справ великого промислового району. Одержана змога вдосконалити критерiї профвiдбору.