РЕГРЕСС ЛИЧНОСТИ В УСЛОВИЯХ ИНСТИТУЦИАЛИЗИРОВАННОЙ ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ - Абрамова, И. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Роботу застосовано на результатах дослiдження 50 хворих, страждаючих на параноїдну шизофренiю. Надана соцiально-демографiчна характеристика дослiджених. Вказана залежнiсть глибини вираження шизофренiчного дефекту вiд термiну хвороби, типу течiї шизофренiї та часу знаходження у стацiонарi.