АНАЛИЗ ЭФФЕКТИВНОСТИ ЛЕЧЕНИЯ И РЕАБИЛИТАЦИИ ДЕПРЕССИВНЫХ БОЛЬНЫХ - Мишиев, В. Д. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (6) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Виявлені соціальні та економічні аспекти надання спеціалізованної допомоги депресивним хворим. Вивчена організація допомоги 148 хворим з депресіями різного генезу. Зроблено висновок про необхіднiсть лікування в умовах спеціалізованних відділень афективної патологiї. Показана можливiсть зниження рівню економiчних витрат за рахунок скорочення досліджень, реалізації комплексного консультування, систематичного лікування. Змальована модель соціореабілітаційної програми, наголошено на необхідності раннього початку її реалiзацii.