МЕТОДИКА ОЦЕНКИ ПОКАЗАНИЙ СВИДЕТЕЛЕЙ ПРИ ПОСМЕРТНОЙ СУДЕБНОПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЕ В ГРАЖДАНСКОМ ПРОЦЕССЕ - Илейко, В. Р. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (6) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Сформульовано маючi значення особливостi посмертноi СПЕ у цивiльному процесi. На пiдставi вивчення 120 випадкiв посмертноi СПЕ проаналiзовано труднощi, з якими стикається експерт пiд час оцiнки свiдотств свiдкiв, викладено основнi помилки, якi виникають при цьому. Запропоновано методику оцiнки показань свiдкiв з метою забезпечення обгрунтованостi експертних висновкiв