ПРОГРАММА ОБУЧЕНИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЮ МЕЖДУНАРОДНОЙ КЛАССИФИКАЦИИ ПСИХИЧЕСКИХ И ПОВЕДЕНЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ 10-ГО ПЕРЕСМОТРА В КЛИНИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ (ПРОЕКТ) - Абрамов, Владимир Андреевич (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (6) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статі наведена програма вивчення МКХ-10, яка передбачає єдиний стандарт організаціі навчального процесу та єдиного методичного підходу до навчання . В її основу покладенний професійно- діяльнiсний принцип, спрямований на реалізацію кінцевих цілей навчання: навчання навикам iдентифікації психічних розладів відповідно до категорії МКХ-10. Програма викладання (базовий курс розрахован на 50 годин, містить лекції, практичні заняття та учбовий тренінг, а також загальнотеоретичний та спеціальний розділи