ОБ ОСОБЕННОСТЯХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ МКБ-10 В ДИАГНОСТИКЕ ОРГАНИЧЕСКИХ, ВКЛЮЧАЯ СИМПТОМАТИЧЕСКИЕ, ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (6) (1999): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті розглядаються нові діагностичні підходи у визначенні органічних психічних розладів при використанні МКХ-10. Викладені деякі критичні погляди на суперечність окремих діагностичних категорій . Висвітлюванi переваги нової класифікації у порівнянні з МКХ- 9.