НАРУШЕНИЕ СЕКСУАЛЬНОГО ЗДОРОВЬЯ ПРИ МАЛОПРОГРЕДИЕНТНОЙ ШИЗОФРЕНИИ У ЖЕНЩИН И ЕГО КОРРЕКЦИЯ - Кубрак, О. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (7) (2000): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
За допомогою системно-структурного аналізу сексуального здоров’я визначено причини, механізми та форми порушення сексуального здоров’я за малопрогредієнтної шизофренії у жінок. На основі обстеження 50 подружніх пар розроблено систему корекції сексуальної дисгармонії подружжя, що дає змогу досягти досить високого й стійкого терапевтичного ефекту, за цього захворювання у жінки.