МУЗЫКОТЕРАПИЯ В СИСТЕМЕ ПСИХОКОРРЕКЦИИ ПСИХОЭМОЦИОНАЛЬНЫХ РАССТРОЙСТВ У БЕРЕМЕННЫХ - Бабюк, И. А.; Табачников, С. И.; Арнольдова, Т. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У повiдомленнi визначено психоемоцiйнi фактори, якi ускладнюють перебiг вагiтностi у жiнок. При цьому доводиться необхiднiсть ранньої i комплексної психокорекцiї з використанням музикотерапiї i аутотренiнгу, що дозволяє значно знизити психоемоцiйнi розлади.