НЕВРОЗОПОДОБНЫЕ РАССТРОЙСТВА У БОЛЬНЫХ С ХРОНИЧЕСКОЙ ПОЧЕЧНОЙ НЕДОСТАТОЧНОСТЬЮ, НАХОДЯЩИХСЯ НА ЛЕЧЕНИИ ЭКСТРАКОРПОРАЛЬНЫМ ГЕМОДИАЛИЗОМ - Выговская, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
За допомогою опитувальникiв Александровича, ОНПД, експериментально-психологiчних методик обстеженi 69 хворих, якi знаходяться на лiкуваннi гемодiалiзом. Дослiдженi особливостi неврозоподiбних проявiв, когнiтiвних процесiв на клiнiчному та субклiнiчному рiвнях