КАЧЕСТВО ЖИЗНИ ПАЦИЕНТОВ ОБЩЕПСИХИАТРИЧЕСКОГО ОТДЕЛЕНИЯ - Абрамова, И. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (7) (2000): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Робота грунтується на результатах дослiдження 233 хворих загальнопсихiатрiчного вiддiлення та 91 лiкаря-психiатра. Вказана незадовiльнiсть пацiєнтiв рiзними сферами життя та погляд лiкарiв на цю проблему