КАЧЕСТВО ЖИЗНИ ПАЦИЕНТОВ ОБЩЕПСИХИАТРИЧЕСКОГО ОТДЕЛЕНИЯ - Абрамова, И. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Робота грунтується на результатах дослiдження 233 хворих загальнопсихiатрiчного вiддiлення та 91 лiкаря-психiатра. Вказана незадовiльнiсть пацiєнтiв рiзними сферами життя та погляд лiкарiв на цю проблему