О СОВРЕМЕННЫХ МЕЖДУНАРОДНЫХ ПОДХОДАХ К ДИАГНОСТИКЕ ПСИХИЧЕСКИХ И ПОВЕДЕНЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ, ВЫЗВАННЫХ ПРИЕМОМ ПСИХОАКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ - Лебедев, Д. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (7) (2000): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Детально проаналізована структура та зміст глави F1 міжнародної класифікації хвороб десятого перегляду. Проаналізовано співвідношення традиційних вітчизняних наркологічних концепцій та сучасних діагностичних поглядів. Дани коментарі стосовно використання нової класифікації у вирішенні нагальних практичних задач.