УРОВЕНЬ ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ВЫГОРАНИЯ У СОТРУДНИКОВ ОРГАНОВ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ - Абрамов, Алексей Владимирович; Олефиренко, В. Л. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (8) (2001): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті розглянуті проблеми емоційного вигоряння в співробітників оперативних підрозділів внутрішніх справ. При дослідженні 132 чоловік виявлена залежність рівня емоційного вигоряння і стажу роботи. Описано фактори ведучі до утворення эмоцiйного вигоряння, основні прояви цього розладу. Приведено загальні напрямки профілактики.