ОСОБЕННОСТИ ОЦЕНКИ УМСТВЕННОЙ РАБОТОСПОСОБНОСТИ СТУДЕНТОВ - Синайко, В. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наданий аналіз статистичних оцінок показників розумової працездатності з метою їх подальшого використання при діагностиці розумової працездатності студентів чоловіків та жінок. Було проведено масове дослідження 1300 студентів 1 та 2 курсу медичного університету у віці 18-24 років в умовах природного експерименту, спрямоване на вивчення об’єктивних та суб’єктивних показників розумової працездатності. Описана модель статистичних оцінок розподілу результатів, яка дозволяє провести більш точний аналіз розумової працездатності студентів