ОБ ОСОБЕННОСТЯХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ МКБ-10 В ДИАГНОСТИКЕ ШИЗОФРЕНИИ - Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (8) (2001): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статтi розглядаються новi дiагностичнi пiдходи у визначеннi при використаннi МКХ-10. Викладенi деякi критичнi погляди на суперечнiсть окремих дiагностичних категорiй. Висвiтлюванi переваги новоi класифiкацii у порiвняннi з МКХ-10.