ПСИХИЧЕСКИЕ ПРОБЛЕМЫ У ЖЕНЩИНЫ И ПРОБЛЕМЫ СЕМЬИ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У краткому огляді літератури доведені дані про розповсюдженість та специфійність психічних розладів у жінок, розглянуті деякі аспекти їх впливу на функціонування родини. Звертається увага на недостатнє дослідження проблеми формування нервово-психічних розладів у членів родини при наявності у дружини/матері вираженого психічного розладу