ПРИМЕНЕНИЕ НЕЙРОЛЕПТИКА КЛОПИКСОЛ-АКУФАЗ В ЛЕЧЕНИИ СОСТОЯНИЯ ОТМЕНЫ АЛКОГОЛЯ С ДЕЛИРИЕМ - Бачериков, А. Н.; Кузьминов, В. Н.; Петрюк, П. Т.; Юрченко, Н. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Досліджена можливість застосування нейролептика клопіксол-акуфаз в лікуванні стану відміни алкоголя з делірієм. Показана його висока ефективність при призначенні разом із діазепамом. Не виявлено суттєвих побічних дій клопіксол-акуфаза при застосуванні у хворих на алкогольний делірій.