СОВРЕМЕННЫЕ АСПЕКТЫ ПСИХОТЕРАПИИ БОЛЬНЫХ ПРИ ХРОНИЧЕСКИХ ГИНЕКОЛОГИЧЕСКИХ ЗАБОЛЕВАНИЯХ В УСЛОВИЯХ ЭКОКРИЗИСНОГО РЕГИОНА - Беро, М. П.; Васякина, Л. А.; Носкова, О. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (9) (2002): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Представлені сучасні методики диференційованої психотерапії жінок із хронічними гінекологічними захворюваннями (запальні, міомами), які протікають в співвідношенні з невротичними та соматоформними порушеннями психічної сфери, які супроводжуються сексуальними порушеннями, які дозволяють активізувати терапевтичний процес в області соціальної, трудової та медичної адаптації пацієнток.