СОЦИАЛЬНОЕ ФУНКЦИОНИРОВАНИЕ И КАЧЕСТВО ЖИЗНИ ЖЕНЩИН, СТРАДАЮЩИХ ШИЗОФРЕНИЕЙ, В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ДЛИТЕЛЬНОСТИ БОЛЕЗНИ - Денисов, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (9) (2002): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обстежені 110 жінок, які страждають на шізофренію, показаний ступінь незадоволенності основними компонентами якості життя та соціального функціонування, що залежить від тривалості захворювання. Виявлені особливості дозволяють розробити комплекс заходів психосоціальної реабілітації.