ПСИХОСЕМАНТИКА ВЫБОРА ЦВЕТА У БОЛЬНЫХ С ПАРАНОИДНОЙ ФОРМОЙ ШИЗОФРЕНИИ - Луцик, В. Л. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (9) (2002): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Стисло розглянутi порушення колiрної психосемантики у осiб, що страждають на постшизофренiчну депресiю у межах епiзодичної параноїдної шизофренiї. На основi статистичного аналiзу показано обмежену валiднiсть тесту Люшера при дослiдженнях в подiбних вибiрках.