ДЕПРЕССИВНЫЕ РАССТРОЙСТВА В АМБУЛАТОРНОЙ ОБЩЕСОМАТИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ - Напреенко, А. К.; Латчман, Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
На основі узагальнення даних літератури та результатів власного дослідження депресивних розладів у пацієнтів, що отримують лікування в умовах амбулаторної ланки загальномедичної служби, запропоновано перспективні напрями розвитку допомоги хворим на депресії в умовах територіальних поліклінік