МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ВАЛЕОПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ РЕКРЕАЦИОННОЙ СИСТЕМЫ В УЧЕБНЫХ ПЛАНАХ И ПРОГРАММАХ ВУЗОВСКОГО ОБУЧЕНИЯ МЕНЕДЖМЕНТУ - Гримблат, С. О.; Сосин, И. К.; Черный, Ю. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
На підставі всебічної презентації психологізованої моделі вітчизняного менеджера нової формації, адаптованої до специфічних умов сучасної керівницької діяльності, з`ясовані головні напрямки вузівської підготовки гуманітарної та технічної еліти. Обговорюються методологічні підґрунтя валеопсихологічної рекреаційної системи, які повинні стати невід”ємною складовою навчальних планів та програм вузівського навчання менеджменту. Викладена позиція і досвід авторів щодо розробки даної проблеми