ОБЩАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНИЗАЦИИ ПСИХИАТРИЧЕСКОГО ОСВИДЕТЕЛЬСТВОВАНИЯ ЛИЦ, ПОСТУПАЮЩИХ НА СЛУЖБУ В ОРГАНЫ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (10) (2003): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У даній статті проведений детальний аналіз даних психіатричного огляду осіб, що надходять на службу в органи внутрішніх справ. Дано соціально-демографічну характеристику досліджуваного контингенту. Розглянуто поширеність і структура психічних захворювань знову прийнятих у міліцію. Дано короткий аналіз мотивів і причин надходження на службу. Обґрунтовано необхідність подальшого заглибленого вивчення запропонованої теми з метою підвищення ефективності діяльності органів внутрішніх справ