АНАЛИЗ СЕМЕЙНОЙ ТРЕВОГИ В СЕМЬЯХ ЖЕНЩИН С ДЕПРЕССИЕЙ В СТРУКТУРЕ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (10) (2003): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Представлені у статті результати порівняльного дослідження методикою АСТ 21 подружньої пари, в яких жінка страждає на депресію в структурі невротичних розладів, виявляють більш високий рівень сімейної тривоги та напруженості у чоловіків, ніж у жінок. Отримані дані показують необхідність проведення подальших досліджень на предмет виявлення психічних розладів у членів родин, дежінка страждає на депресію.