ПЕРЕНОС — ОСНОВА ПСИХОАНАЛИТИЧЕСКОГО ЛЕЧЕНИЯ - Бабюк, И. А.; Осташко, С. Н.; Чабан, О. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (11) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проблема переносу була і залишається ключовій у психоаналітичному підході до терапії психічних порушень. Інтерпретувати перенос чи інтерпретувати в переносі, чи існує контрперенос – питання, що залишаються в центрі уваги психоаналітиків різних напрямків і шкіл. На прикладі случаю «людини – з – вовками» автори прагнуть показати джерела існуючого положення речей