МОДИФИКАЦИЯ МЕТОДИКИ СЕМАНТИЧЕСКОГО ДИФФЕРЕНЦИАЛА ДЛЯ КЛИНИКО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИХ ИССЛЕДОВАНИЙ - Луцик, В. Л. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (11) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Стисло розглянуто історію, актуальнi проблеми та перспективи розвитку експериментальної психосемантики як самостійної галузі загальної психології. Дискутуються питання методологічної конвергенції експериментальної психосемантики та патопсихології. Обговорено особливостізастосуванняметодики семантичногодиференцiала у клінічних дослідженнях, деякі його обмеження, пов’язані саме з клінічною специфікою. Запропоновано адаптовану модифікацію семантичного диференціалу. Обговорено результати пілотажного дослідження