КЛИНИКО-ДИНАМИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ СТОЙКИХ ИЗМЕНЕНИЙ ЛИЧНОСТИ У ЛИЦ, РАБОТАЮЩИХ В УСЛОВИЯХ ХРОНИЧЕСКОГО ЭМОЦИОНАЛЬНОГО СТРЕССА - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (11) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проведене дослідження дозволило авторам систематизувати структурно-динамічні особливості стійких змін особистості у працівників спеціальних підрозділів міліції та установити предиктори їхньої несприятливої динаміки.