ОТНОШЕНИЕ К СЕМЕЙНОЙ РОЛИ ЖЕНЩИН С ДЕПРЕССИЕЙ В СТРУКТУРЕ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (11) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В роботі представлено результати обстеження 21 жінки з невротичними розладами методикою PARI, що було проведено з метою вивчення відношення матерів з депресією до різних сторін сімейного життя. Зміни, що були виявлені, доторкуються як сімейної ролі, так і відношення до дітей та можуть бути використані при проведенні психокорекційнихзаходів, у т.ч. сімейної психотерапії.