КЛИНИЧЕСКАЯ СЕМИОТИКА ДИАГНОЗА В ПСИХОТЕРАПИИ - Чугунов, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (11) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті аналізуються результати клінічних і теоретичних досліджень в області психотерапії. У роботі зроблений акцент на проблемі діагнозу в психотерапії